Одбрано

(Google Translate)
Не го игнорирајте извештајот од ЕП каде се бара отварање на архивите од комунистичкото минато

Не го игнорирајте извештајот од ЕП каде се бара отварање на архивите од комунистичкото минато

Почитувани, Пред неколку дена Европскиот парламент во извештајот за Западен Балкан побара отварање на архивите на безбедносните служби од комунистичкото…

Прочитајте повеќе