Author: obedineti

Делегација на ОМ присуствуваше на завршниот настан на Мрежата и проектот „Кон одржлива регионална соработка – Берлинскиот Процес и понатаму“,

Делегација на ОМ присуствуваше на завршниот настан на Мрежата и проектот „Кон одржлива регионална соработка – Берлинскиот Процес и понатаму“,

На покана на Институтот за демократија “Социетас Цивилис” – Скопје (ИДСЦС), како координатор на Тинк Нет Мрежата на Југоисточна Европа…

Прочитајте повеќе
ОММ учествуваше на Работилница за медиумска писменост со подмладоците на сите активни политички партии во државата

ОММ учествуваше на Работилница за медиумска писменост со подмладоците на сите активни политички партии во државата

По повод Деновите на Медиумската писменост, Институт Охрид, како член на Мрежата за медиумска писменост организираше Работилница за медиумска писменост…

Прочитајте повеќе
Подеси фонт
Контраст