Author: obedineti

ОМ: Да не се чепка демократското право на самоопределување – да се фокусираме на изборни реформи

ОМ: Да не се чепка демократското право на самоопределување – да се фокусираме на изборни реформи

Обединети за Македонија е против предлог-законот дека право на пратеничка функција треба да имаат само лицата со македонско државјанство, а…

Прочитајте повеќе
Подеси фонт
Контраст