(Google Translate)
ОМ: Апсењето на Командант Горан Стојков асоцира на селективност

ОМ: Апсењето на Командант Горан Стојков асоцира на селективност

Обединети за Македонија е крајно изненадена од двојните аршини на кои вчера сите бевме сведоци. Апсењето на Командантот на Лавовите – Горан Стојков, бранител и македонски патриот, асоцира на селективност.
 
Апелираме до правните лица кои го водат случајот, истиот да биде отворен повторно, бидеќи процесот е започнат во 2013 година за време на режимското владеење на бегалцот Груевски. Не смееме да дозволиме ниту еден бранител и патриот да ги трпи последиците од едно режимско владеење.