(Google Translate)
ОМ ги започнува подготовките за локалните избори

ОМ ги започнува подготовките за локалните избори

Претседателот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски, заедно со потесното раководство на партијата, беше во посета на Општинската организација во Битола.
Почнуваме со посети низ општинските организации, со цел подготовка за локалните избори.