(Google Translate)
ОМ ви го честита големиот христијански празник – Раѓањето Христово – Божик!

ОМ ви го честита големиот христијански празник – Раѓањето Христово – Божик!

Ви посакуваме здравје, полно срце љубов и позитивни мисли.
Да му се радуваме на животот и срцата да ни се исполнети со добрина.
Нека даруваме помош и поддршка на нашите ближни.
Христос се роди! Навистина се роди!
За многу години!