(Google Translate)
Љубе Бошкоски на состанок со владината коалиција и парламентарното мнозинство

Љубе Бошкоски на состанок со владината коалиција и парламентарното мнозинство

Денес имавме состанок сите партии од владината коалиција и парламентарното мнозинство за да разговаравме за постигнатото, но и за идните планови.
Обединети за Македонија дава поддршка на програмата на Владата од интерес на сите граѓани, како и за продолжување на напорите за барање решение за прашањето со Бугарија.
Ќе останеме посветени на продолжување на реформите и постигнување на европските стандарди дома.