(Google Translate)
Бошкоски: Да се отворат архивите на УДБА и да се види кој кодошел на Белград

Бошкоски: Да се отворат архивите на УДБА и да се види кој кодошел на Белград

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика.

Демократијата бара различни мислења, ставови како и дебати на битни теми.

Но, неминовна и ноторна потреба е да се реши една работа која со децении се пролонгира (проблем кој го влечат повеќето екс-ју републики).

Да се отворат архивите на УДБА и да се види кој кодошел на Белград. Можеби, тие што сега најмногу креваат врева ќе се најдат на списоците