(Google Translate)
Претседателот на ОО Велес – Зоран Ѓуровски, стана општински советник

Претседателот на ОО Велес – Зоран Ѓуровски, стана општински советник

На вчерашната 60-та седница на Советот на Општина Велес верификуван е мандатот на новиот член на Советот на Општина Велес, Зоран Ѓуровски.

Зоран Ѓуровски е Претседател на Општинската организација на Обединети за Македонија во Велес.

Одлуката беше донесена откако досегашниот член Ненад Коциќ кој беше и претседател на Советот, стана член на македонското Собрание.