(Google Translate)
Кратовалиев на средба со коалиционите партнери

Кратовалиев на средба со коалиционите партнери

Потпретседателот на Обединети за Македонија, Константин Кратовалиев денеска се сретна со претседатели и претставници на партиите во коалицијата Можеме.

Се дискутираше за составувањето на идната Влада.

Квалитетни и одговорни луѓе ќе бидат предложени од сите политички партии од Коалицијата Можеме, сѐ со цел да се исполнат програмските определби на идната Влада.