(Google Translate)
Бошкоски: Благодарност до сите членови и симпатизери за успешната кампања

Бошкоски: Благодарност до сите членови и симпатизери за успешната кампања

Благодарност до сите членови и симпатизери на Обединети за Македонија за успешната кампања која вроди со резултати.

Честитки до коалицијата МОЖЕМЕ за прекрасните резултати и успешната, безбедна и мирна кампања. Нѐ чека многу работа. Уште повеќе и уште подобро.

#Можеме
#ВМРОвоСобрание