(Google Translate)
Љубе Бошкоски и Љупчо Николовски од Илинден: Овие избори имаме вистински избор (видео)

Љубе Бошкоски и Љупчо Николовски од Илинден: Овие избори имаме вистински избор (видео)

Овие избори имаме вистински избор.

Љупчо Балкоски е изборот од ВМРО за Македонија како дел од Коалицијата МОЖЕМЕ.

#Можеме
#ВМРОвоСобрание