(Google Translate)
ОММ ја потпиша Декларацијата за фер избори

ОММ ја потпиша Декларацијата за фер избори

Лидија Ѓорѓевиќ од Обединета младина за Македонија ја потпиша Декларацијата за фер избори.

Со потпишување на Декларацијата, пренесовме порака на македонската јавност дека се заложуваме за фер, слободни и демократски избори и против говор на омраза.

Се заложуваме за фер, слободни и демократски избори и ПРОТИВ говор на омраза!